Сакраменто Кингс претърпя драматична загуба със 142:143 от Милуоки Бъкс след продължения

...
Сакраменто Кингс претърпя драматична загуба със 142:143 от Милуоки Бъкс след продължения
Коментари Харесай

Везенков игра за Сакраменто при драматична загуба от Милуоки

Сакраменто Кингс претърпя трагична загуба със 142:143 от Милуоки Бъкс след продължения в среща от следващия кръг на постоянния сезон в НБА. Българският  национал Александър Везенков вкара 4 точки за към 6 минути игра в третата четвърт. Мачът пък беше решен от тройка със сирената на Деймиън Лилард.

Вторият българин в НБА се появи на паркета в средата на третата четвърт и оказа помощ на " кралете " да изравнят при 82:82. След това направи няколко неубедителни изяви и треньорът Майк Браун го остави на пейката за финалната четвърт.

В нея Сакраменто изоставаше с 12 точки, които съумя да навакса, с цел да вкара мача в продължения. При оставащи 18 секунди гостите имаха задатък от 141:137. Пропуски от линията за наказателни удари обаче остави Милуоки Бъкс в мача. Брук Лопес вкара тройка. При оставащи 5 секунди " елените " бяха наред да нападат. Топката беше в ръцете на Лилард, който видя, че сирената ще прозвучи и осъществя далечна пукотевица, с цел да узаконите 15-ия следващ триумф на Бъкс против Сакраменто.

Най-резултатен за домакините беше точно огромният воин Лилард, който вкара 29 точки и направи 8 асистенция. Трипъл-дабъл направи Янис Адетокунбо с неговите 27 точки, 10 битки и 10 асистенции.

За Сакраменто Ди`Аарън Фокс реализира 32 точки, до момента в който Малик Монк добави 28. С  26 остана Кевин Хъртър. Сабонис пък наниза 21 точки, а към тях прибави 13 битки и 15 асистенции.

След триумфа " елените "  заемат второто място в класирането на Източната конференция с актив от 28 победи и 12 загуби. На Запад Сакраменто е пети с баланс 23-16.
 Саша Везенков се завърна в игра при тежка загуба на Сакраменто
Саша Везенков се завърна в игра при тежка загуба на Сакраменто

Българинът означи 2 точки
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР